Välkommen till Gratis Betting pengar

1x2 Odds spel 
och betting

Fler och fler spelbolag erbjuder nu nya spelare att få Gratis betting pengar , Freebets eller Gratis odds pengar som det också kan kallas. Detta är GratisPengar som man får direkt in på sitt nyöppnade spelkonto ofta helt utan krav på en egen insättning. tänk på att det nästan alltid brukar vara ett omsättningskrav innan du kan ta ut dina gratis pengar .

Vi på Gratis Bettingpengar listar dom bästa och populäraste Spelbolagen med dom bästa erbjudanden för både nya spelare och er Gamblers som verkligen är insatta på Betting och vill ha dom bästa oddsen hos dom bästa spelbolagen.Missa inte Odds Sm 2018 som pågår på Unibet nu och fram till dem 23 december.

Vad är Betting ?

Gratis 
Bettingpengar

Betting är detsamma som vadslagning , det handlar om att slå vad om vem eller vilka som ska vinna en viss tävling eller match. Med internets framsteg så har onlinebetting blivit mycket stort , Vadslagning och betting finns nu på i stort sett alla sporter . Spelbolagen insåg att väldigt Många människor gärna vill slå vad om allt från vinnaren av Eurovision till vem som vinner fotbolls-vm. Därför kan man numera också betta på nästan allt, som tex. Travspel och greyhound Racing , handboll , innebandy , baseball , politik och mycket mer. men den vanligaste bettingen är fortfarande på fotboll och hockey matcher.

Hur får man Gratis Betting pengar utan Insättning:

Här presenterar vi gratislistan med SportBonusar , Freebets , riskfria spel och Gratis pengar på odds och betting utan krav på insättning.

övriga Gratis pengar och Freespins

Här presenterar vi alla övriga gratis erbjudanden , freespins och gratispengar , både med och utan krav på egen insättning
Alternativ till Stryktipset

Alternativ till 
Stryktipset

Många har säkert spelat på svenskaspels klassiker stryktipset och dess lillasyster europatipset samt Topptipset, många har liksom vi blivit tokiga på den usla utdelningen som nästan varje helg är så usel att man funderat på att sluta spela stryktipset för alltid , men det finns faktiskt alternativ till stryktipset europatipset och Topptipset , flera stycken faktiskt.

Supertoto
Vi börjar med den äldsta , Supertoto som är en europeiskt variant av stryktipset , Den stora skillnaden mellan SuperToto och Stryktipset är att återbetalningen är mycket högre på SuperToto. Svenska spel ger ca 65% av potten tillbaka till spelaren Medans Supertoto ger ca 80-90% tillbaka. Supertoto kan man spela på något av dessa spelbolag , Unibet mariacasino och Expekt.

EttKryssTvå
Betsson har sitt eget Stryktips som de kallar EttKryssTvå Utdelningen är den största skillnaden mot Stryktipset , den är nämligen oddsbaserad och inte poolbaserad, vilket innebär att den bestäms av spelarens egen skicklighet och inte av hur andra spelare satsat sina pengar eller ifall om fler spelare delar på samma rad. Vinstbeloppen på 13 rätt redovisas alltid innan spel, vilket innebär att det aldrig kan bli några negativa överraskningar kring utdelningen . EttKryssTvå kan man bara spela på Betsson.

Spela 1x2 på Betsson
Supertoto på UnibetGratis Streamade matcher och Livebetting

Livebetting är möjligheten att satsa pengar på matcher under tiden de spelas, kanske på vem som vinner matchen eller nuvarande period/halvlek, eller vem som gör nästa mål, Livebetting är ett område inom odds och betting som växer oerhört snabbt i popularitet eftersom det höjer spänningen i att titta på matchen samtidigt som man har chansen att vinna pengar.

Den Bästa fördelen med just livebetting är givetvis att du kan spela på matchen samtidigt som du ser den på TV, och därmed värdera händelseförloppet och basera dina spel efter dina egna bedömningar.

En hel del spelbolag har dessutom, parallellt med livebetting , satsat på att Livestreama matcher gratis , främst för att locka dig som spelare till just deras site. Livestreamade matcher med möjligheten att betta live erbjuds på blandannat Nordicbet och Unibet.Användbara Länkar

Här presenterar vi länkar du kan behöva för succe i dina bet . Allt från Ligatabeller till twitter konton med speltips och höga Oddsbonusar.

Gratis OddsBonusar och recensioner av Spelbolag.
Livescore
Senaste Transfer Nyheterna inom Fotboll
Massor av uppdaterade Ligatabeller
Oddsbonusar för dig som vill Spela på SHL
Fotbollsklubbar från London